le cerisier

 
 

In de directe nabijheid van Argelès sur Mer, de Middellandse Zee en Perpignan ligt het pittoreske middeleeuwse dorpje Vinça. Hier staat onze 4 persoons bungalow Le Cerisier (de Kersenboom) in een grote groene charmante tuin.

Het romantische huisje is geheel vrijstaand en met smaak ingericht.

Er zijn over de breedte 4 openslaande deuren naar de tuin, wat het heerlijke buitengevoel geeft. De tuin is typisch frans met lavendels, wijnrank, kersen- en palmbomen, en een terras voorzien van terrasmeubels. Men kan er tot laat in de avond ongestoord eten.

Le Cerisier (36 m2) ligt op eigen grond in een geheel ommuurde tuin en door uw eigen opgang is uw privacy gegarandeerd. Vinça ligt aan de voet van de Pyreneeën, heeft een zacht klimaat en een prachtige omgeving waar palmbomen, mimosa’s, platanen, olijfbomen en wijnranken welig groeien. Een leuk oud dorp met veel schaduwplekjes om na een wandeling of stranddag lekker uit te rusten. Op loopafstand zijn er winkeltjes, GR-paden en een zwemmeer met strandje en terras.

Vinça ligt aan de uitvalswegen naar de dorpjes aan zee, Perpignan, Andorra en Spanje.
 

Welkom

Zuid-Frankrijk staat bekend om haar schone hagelwitte stranden, blauw-groene heldere zee, weelderige natuur, lekkere wijnen en goede catalaanse keuken. Welkom in Le Sud du Sud, waar gemiddeld 300 dagen per jaar de zon schijnt!